Daginstitution, dagpleje eller legestue

Som daginstitution kan I booke mig til at komme ud og lave et Rytmik forløb eller et oplæg og workshop for jeres medarbejdere.

Kontakt mig

Som daginstitution, dagpleje eller legestue kan I booke mig til at komme ud og lave et Rytmik forløb eller oplæg og workshop for medarbejderne.

Rytmik forløb

Til et Rytmik forløb i daginstitution tilrettelægger jeg forløbet sammen med jer, så det passer til jeres børnegruppe, behov og ønsker. I vil få inspiration til, hvordan I inddrager musikken mere i jeres hverdag og får nye sange på repertoiret, samt idéer til at inddrage forskellige instrumenter og rekvisitter i undervisningen.
Har I nogle instrumenter eller rekvisitter, som I gerne vil bruge noget mere – det kan være trommer, rasleinstrumenter, faldskærm, ærteposer m.m. – så inddrager jeg det meget gerne i planlægningen af forløbet.

Jeg kan også komme ud til jer og lave et enkeltstående Rytmik event. Det kan være til et særligt arrangement i jeres daginstitution eller for at give børn og voksne en sjov og musikalsk oplevelse.

Rytmik kursus

Ønsker I som medarbejdere at blive mere fortrolige med at inddrage rytmik i jeres hverdag, så kan I booke mig til at komme og lave et Rytmik oplæg og workshop i personalegruppen.
Et rytmik oplæg giver god inspiration til mere rytmik i hverdagen og vil være med til at skabe en fælles musikkultur i institutionen. I vil få større viden og konkrete redskaber, lege og sange til bedre at synge med børnene og inddrage musik i forskellige situationer.
Personalet bliver rystet sammen og kan efterfølgende støtte hinanden i inddragelsen af musik og rytmik i institutionen.

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud, der matcher jeres ønsker og behov.

Kontakt mig

Tusind tak for en dejlig sangglad aften - en aften der mærkes helt ned i maven af glæde over dit enorme engagement og utrolig dejlige sangstemme, der bidrog til, at vi vi i Fagklubben for pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere blev klædt godt på til at kunne afholde en rytmik session i vuggestuen eller børnehaven.
God viden om hvad vi kan med vores stemmer og hvordan vi kan bruge dem sammen med børnene.
En lærerig aften der gør, at vi tør bruge os selv lidt mere sammen med børnene.
Du gjorde det nemt og overskueligt - pakket rytmik pose med alle sangene i, så nu kan sangskatten udfolde sig.
De bedste anbefalinger herfra. Tusind tak!

Joan KarlsenPædagogisk assistent