Daginstitution, dagpleje eller legestue

Som daginstitution kan I booke mig til at komme ud og lave et Rytmik forløb eller et kursus for jeres medarbejdere.

Kontakt mig
Daginstitutioner Anna Klinkby Vejle
Daginstitutioner Anna Klinkby Vejle

Som daginstitution, dagpleje eller legestue kan I booke mig til at komme ud og lave et Rytmik forløb eller kursus for medarbejderne.

Rytmik forløb

Til et Rytmik forløb i daginstitution tilrettelægger jeg forløbet sammen med jer, så det passer til jeres børnegruppe, behov og ønsker. I vil få inspiration til, hvordan I inddrager musikken mere i jeres hverdag og får nye sange på repertoiret, samt idéer til at inddrage forskellige instrumenter og rekvisitter i undervisningen.
Har I nogle instrumenter eller rekvisitter, som I gerne vil bruge noget mere – det kan være trommer, rasleinstrumenter, faldskærm, ærteposer m.m. – så inddrager jeg det meget gerne i planlægningen af forløbet.

Jeg kan også komme ud til jer og lave et enkeltstående Rytmik event. Det kan være til et særligt arrangement i jeres daginstitution eller bare for at give børn og voksne en sjov og musikalsk oplevelse.

Rytmik kursus

Ønsker I som medarbejdere at blive mere fortrolige med at inddrage rytmik i jeres hverdag, så kan I booke mig til at komme og lave et Rytmik kursus i personalegruppen. Kurset sammensættes efter jeres behov og ønsker.
Et rytmikkursus giver god inspiration til mere rytmik i hverdagen og vil være med til at skabe en fælles musikkultur i institutionen.
Personalet bliver rystet sammen og kan efterfølgende støtte hinanden i inddragelsen af musik og rytmik i institutionen.

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud, der matcher jeres ønsker og behov.

Kontakt mig