BabyRytmik for mødregrupper

Har du lyst til at give dit barn en musikalsk start på livet og samtidig få en dejlig oplevelse sammen med din mødregruppe?

Jeg tilbyder BabyRytmik for mødregrupper, hvor jeg kommer ud til jer i mødregruppen på 5 besøg á 45 minutters varighed og laver rytmik med jer og jeres babyer. Send mig en mail med forespørgsel på et forløb.

Send forespørgsel
mødreguppe picture 1

Vi skal synge, lege, danse, bevæge os, lytte til instrumenter og stimulere mange forskellige sanser.

Jeg medbringer instrumenter m.m. til undervisningen i mødregruppen. I skal selv sørge for tæppe/dyne til jeres barn og god plads til at bevæge sig på.

Tilbuddet henvender sig til mødregrupper ved min. 5 deltagere. Ved færre deltagere vil prisen være højere. Er I en gruppe veninder på 5-6 mødre med børn i alderen 3-12 mdr, så kan jeg også sammensætte et forløb for jer.

Pris i alt: 700 kr. pr. mor/barn

– inkl. rytmikpose med rasleæg, chiffontørklæde og sæbebobler til en værdi á 50 kr.

Der er i prisen indregnet kørsel op til 7 km. hver vej. Ligger undervisningsstedet over 7 km. væk tillægges 3 kr. pr. km.

Send en forespørgsel på et forløb eller kontakt mig med spørgsmål til forløbet via kontaktformularen herunder.

Når du kontakter mig skriftligt eller telefonisk, giver du samtidig tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.

Vores mødregruppe har haft fornøjelsen af et privat babyrytmik forløb med Anna, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme. Jeg er, indrømmet, ikke voldsomt vild med ideen om “sing-a-long” samvær, men Annas metode var nærværende, professionel og acceptabel, for selv sådan nogen som mig.

Stine Hagensen, Vejle