Om Anna Klinkby

Jeg er uddannet sangpædagog og almen musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og har arbejdet med babyrytmik og rytmik for småbørn i flere år. Jeg er selv mor til 2 skønne børn og har set hvilken glæde de har til sang og musik, som er en naturlig del af deres hverdag.

Denne glæde vil jeg gerne videregive til andre forældre og børn.

Jeg ønsker at give forældre gode forudsætninger for at give deres barn en musikalsk opdragelse fra starten af – uanset om man selv er opdraget i et hjem med musik eller ej.

Sangen er det primære omdrejningspunkt i min undervisning.

Sammen med kropssproget er stemmen den største kanal til kommunikation mellem et barn og dets forældre – og mellem os alle som mennesker.

Dit barn genkender allerede din stemme, mens det ligger inde i maven. Det skaber et nært tilknytningsforhold allerede inden barnet er født.

Forskning viser også, at hvis man har sunget en bestemt sang for sit barn mens det lå i maven, vil barnet kunne genkende sangen, når det bliver sunget for efter det er født.

 

Mit ønske er, at alle børn skal vokse op med sang og musik som en naturlig del af deres hverdag.

Derfor lægger jeg også stor vægt på, at de mødre og fædre der kommer på mine forløb, får en naturlig tilgang til at bruge deres sangstemme sammen med deres barn.

Når vi leger med vores stemme, slipper hæmningerne og forventningerne til, hvordan vi gerne vil at det skal lyde, mærker barnet også vores glæde og begejstring ved musikken.