BabyRytmik

Babyrytmik i Vejle

By 30. maj 2017 No Comments

Giv dit barn en musikalsk start på livet og stimuler det sprogligt, socialt og motorisk igennem Babyrytmik.

Jeg tilbyder babyrytmik hold i egne lokaler på Gormsgade 8A i Vejle midtby. Tilbuddet henvender sig til alle med børn i alderen 4-12 mdr.

Syng og dans med dit barn

Når man synger og danser med sit barn, skabes et unikt samvær mellem mor/far og barn, hvor nærvær, kontakt, musik og sang er i centrum. I undervisningen bruges der bevægelser, forskellige klange/instrumenter, sang, dans og leg for at støtte barnets naturlige musikalitet, følesans, muskel- og ledsans, der er afgørende for at barnet får en god grundmotorik.

Forskningen tyder på, at starter man tidligt med at dyrke
musik med sit barn, får barnet hurtigere sprog, får lettere ved at lære, og klarer sig bedre socialt end jævnaldrende, der ikke er blevet stimuleret musikalsk.

Alle kan være med til babyrytmik og gennem både kendte og nye sange får deltagerne ideer til, hvordan musikken kan blive en del af hverdagen – i bilen, på puslebordet, på legepladsen, til sovetid osv.

Det hele foregår i et trygt læringsrum, hvor der er plads til ro og nærvær, og altid på børnenes præmisser. Der er altid plads til bleskift, amning eller at tage en pause, hvis barnet er overstimuleret.

Kontakt mig

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere omkring BabyRytmik eller tilmelde dig næste forløb, er du velkommen til at sende en mail via kontaktformularen herunder.

Når du kontakter mig skriftligt, telefonisk eller kommenter på opslag, giver du samtidig tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.

BabyRytmik i Vejle

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x